Onderdeel van FORTEZZA Groep

  070 327 7281  sales@fortezza-groep.nl

Over

FORTEZZA Software

Bij software denken we al snel aan programmeren...

Maar de mensen van Fortezza Software zijn zoveel meer dan codekloppers. De uitdagingen van onze opdrachtgevers vertalen we naar IT-oplossingen. Dat betekent dat onze getalenteerde professionals een grote bijdrage leveren aan het hele software ontwikkelproces. Van A tot Z, staat onze kennis tot je beschikking.  

Staffing is wat we doen 

Onze Softwareprofs opereren altijd dicht bij de klant en werken dus ook samen met de klant aan een oplossing. Het liefst werken we aan maatschappelijk relevante projecten.  

Fortezza Software is:

Down-to-earth 
De mensen die er werken willen met IT bezig zijn, goede diensten leveren en geen dingen beloven die ze niet waar kunnen maken. 

Betrouwbaar 
We doen wat we beloven en wat we doen, doen we goed. 

Flexibel 
We luisteren naar onze opdrachtgevers en hun medewerkers en nemen hun overwegingen mee in de oplossingen die we bieden. 

Kwaliteit 
Doordat we de juiste mensen voor de job in huis hebben en aandacht hebben voor mens en organisatie kunnen we een hoge kwaliteit diensten leveren. 

Gedreven 
We willen altijd het beste kunnen bieden en daarom zorgen we ervoor dat we onszelf blijven ontwikkelen. 

“Werken bij Fortezza betekent voor mij werken met toffe collega’s, aan maatschappelijk relevante projecten en mijzelf volop ontwikkelen.”
Marleine van Kampen - Softwareontwikkelaar

Het team van Fortezza Software

We zijn geen softwarenerds, want: 

  • We vinden communicatie – en goed luisteren – heel belangrijk 
  • We hebben oog voor de mensen om ons heen 
  • We zijn transparant over onze werkwijze 
  • We passen ons moeiteloos aan en zetten ons in om aansluiting te maken 

Fortezza Software is onderdeel van de Fortezza Groep

Bij Fortezza maken we mensen succesvol in de digitale transformatie. Dat doen we op verschillende domeinen in de IT. Binnen Fortezza Groep werkt Fortezza Software samen met Fortezza IT, Fortezza Consulting, Fortezza Cybersecurity en Fortezza Data. 
 
Missie. Vissie. Fortezza.  

Fortezza Software is een Great Place To Work

Fortezza Software is, als onderdeel van Fortezza Groep, een Great Place to Work. Wij geloven namelijk dat mensen het beste uit zichzelf kunnen halen wanneer zij lekker in hun vel zitten.  

In oktober 2021 is Fortezza voor de tweede keer Great Place To Work Certified en behoort dankzij deze onderscheiding wederom tot de beste werkgevers in Nederland. 

“We vinden het belangrijk dat nieuwe collega’s zich direct welkom voelen. Daarom hebben we een uitgebreid onboardingsprogramma ontwikkeld. Hiermee maken we ze wegwijs in de organisatie en leren ze collega’s kennen. Daarbij is er veel aandacht voor persoonlijke groei en ambities. Iedereen staat hier voor elkaar klaar, waardoor we nieuwe mensen een warm welkom kunnen geven.”
Mark van der Snel - CEO Fortezza Groep