Onderdeel van FORTEZZA Groep

  070 327 7281  sales@fortezza-groep.nl

Fortezza verhuist per september

naar Zoetermeer

Per 5 september verhuist Fortezza naar het nieuwe pand ‘Oxford’ aan de Louis Braillelaan in Zoetermeer. Een frisse en nieuwe werkplek die qua ruimte een stuk groter is dan de vorige. Voor Fortezza gaat een nieuwe fase in en om te innoveren is een nieuw pand cruciaal. Het nieuwe gebouw sluit perfect aan bij de groeiambities van Fortezza en dat wordt 21 september feestelijk ingeluid met een spellenavond voor aankomend IT-talent.

Meer ruimte betekent groeien

Ons nieuwe onderkomen ligt pal naast de A12 en nabij het station van Zoetermeer. Dat betekent een snelle verbinding voor niet alleen medewerkers, maar ook onze relaties. Samen sparren op kantoor over de huidige uitdagingen binnen uw organisatie kan zo makkelijker en comfortabeler. Een eigen parkeerterrein zorgt ervoor dat iedereen kosteloos een plekje heeft, pal voor de deur.

Snel en makkelijk bereikbaar

Het nieuwe pand geeft Fortezza veel meer ruimte om te innoveren. Denk aan ruime en moderne werkplekken waar experts doen waar ze goed in zijn. Een licht gebouw waar iedereen zich vrolijk voelt en het hoofd scherp kan houden. Stilteruimtes waar onze medewerkers zich echt even kunnen concentreren als dat nodig is. Een grotere en volwaardige kantine stilt bovendien de honger voor de lunch. Goed werkgeverschap betekent ook zorgen voor ontspanning. In een stijlvolle gameroom met racesimulator dagen collega’s elkaar uit om echt even iets anders te doen dan werken. Een grote collectie aan bordspellen vermindert de schermtijd en stimuleert de verbinding met elkaar.

Board game night, kennismaken met nieuw IT-talent

Zoetermeer heeft een nieuwe stadsgenoot en dat willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan! Daarom organiseert de feestcommissie van Fortezza op 21 september 2022 een Board Game Night. Voor zowel starters als experts in data management, IT, cybersecurity, consulting of software development zijn er veel mogelijkheden om aan de slag te gaan.

Tussen 17.00 en 21.00 uur spelen we verschillende bordspellen met elkaar en proosten we op het nieuwe pand. Normaal gesproken zijn deze avonden voorbehouden aan de medewerkers van Fortezza, maar ook potentieel nieuw talent is van harte welkom.

Kennismaken met Fortezza tijdens de Board Game Night? Aanmelden kan hier